wrong link when using module

  • peterspieg1
  • peterspieg1's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
5 months 1 day ago - 5 months 1 day ago #950 by peterspieg1
peterspieg1 created the topic: wrong link when using module
Hello,
I just installed the component 3.1.9 and module 3.1.0 to a new joomla installation 3.7.3.
I created a menu link to the component with list view.
When I visit this link, the page looks good. I have disabled the buttons and social links. (See attachment 1 and 2)
The link to one of the events is:http://localhost/prvdewherenw/agenda/8-algemeen/1-test1
When i visit the events via the module, the page looks different. Despite the soical buttons are disabeld, I see all these buttons and links (see attchament 3 and 4).
The link to one of the events is now: http://localhost/prvdewherenw/component/simplecalendar/8-algemeen/1-test1?Itemid=101

Can you tell me what is going on?

Regards, Peter

This message has attachments images.
Please log in or register to see it.

Last Edit: 5 months 1 day ago by peterspieg1. Reason: typo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #956 by Wandersell
Wandersell replied the topic: wrong link when using module
I have the same problem with this old bug. When I had old 3.0 component, it was possible to set 'Event view' parameters in component settings. Now 'Event layout options' are under menu item. Module is creating wrong path to the calendar menu and event gets wrong layout. I think its a routing problem (wrong '?Itemid=')

Some solutions are here: Simplecalendar module, not linking to event menu

Regards,
Tauno

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.228 seconds
Powered by Kunena Forum