google maps not displaying

More
1 year 4 months ago #811 by admin
admin replied the topic: google maps not displaying
It says "copy file failed" - maybe a permission issue?
Haven't had any trouble installing it on he 6 servers I manage. Does the logfile say something more about it?
Fabrizio
The following user(s) said Thank You: sami
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #812 by sami
sami replied the topic: google maps not displaying
It works now!

Here's what I had to do:
1. Install Admin Tools Com ( extensions.joomla.org/extension/admin-tools )
2. run "fix permissions" tool of that com
3. update simple calendar to new Version
4. make sure "Google Maps JavaScript API" is enabled in Google maps.

Everything is fine now! thanks a lot!
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #813 by admin
admin replied the topic: google maps not displaying
Happy that everything is fine - enjoy!

Best regards
Fabrizio
The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago #818 by AO
AO replied the topic: google maps not displaying
Dear Users,

Excuse me for hijacking the topic but 2 topics in the same page seems me to much

I got a small problem.

The image doesn't show on my webpage ( see screenshot). However everything else works (the 3 buttons below on the picture) . How can fix this problem that the image of Google Maps will show ?

Thank you

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

The topic has been locked.
More
1 year 4 months ago - 1 year 4 months ago #819 by admin
admin replied the topic: google maps not displaying
Hi "AO",
try opening the image (right click > Show image) in another browser window and report what Google has to say about it.
Have you tried following the suggestions in this thread?

Fabrizio
Last Edit: 1 year 4 months ago by admin.
The topic has been locked.
More
1 year 3 months ago - 1 year 3 months ago #827 by coupeborgward
coupeborgward replied the topic: google maps not displaying
When adding an location in the field it does not perform a google map search. Just doesn't do anything.

any suggestions

using joomla 3.6.2 and tried php 5.6 and 7

Update: Did some testing. It seems the trigger/event that queries google for the map with the entered address is not working properly. In the old version there was a button. I tried firefox, IE and chrome. All have the same problem.

It would be great to get the button back if possible.
Last Edit: 1 year 3 months ago by coupeborgward.
The topic has been locked.
Time to create page: 0.315 seconds
Powered by Kunena Forum