Text is deleted from Description when I save event

  • marianne@gotfredsen.dk
  • marianne@gotfredsen.dk's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
4 years 6 months ago #28 by marianne@gotfredsen.dk
marianne@gotfredsen.dk created the topic: Text is deleted from Description when I save event
I have just installed the SimpleCalendar, and added it to my site.
But I have some problems:
Most of the text in the Description field is deleted when I save the events.
I can create an article with the text without problems. Please compare the pages
gotfredsen.dk/aktiviteter/12-undervisning/1-begynder-workshop
gotfredsen.dk/test

I am using the JCE Editor. Could this be causing the problem? If so, is there any fix other than removing the editor?
I hope this can be resolved, as the SimpleCalendar looks to be just the tool I am looking for.
The following user(s) said Thank You: admin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • marianne@gotfredsen.dk
  • marianne@gotfredsen.dk's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
More
4 years 6 months ago - 4 years 6 months ago #29 by marianne@gotfredsen.dk
marianne@gotfredsen.dk replied the topic: Text is deleted from Description when I save event
RESPONSE FROM FABRIZIO

Hi Marianne,

I confirm the issue of the truncated text to be an error on the SQL
script. Will be corrected with SC 3.0.1 by the end of the week.

Fabrizio
Last Edit: 4 years 6 months ago by marianne@gotfredsen.dk.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #62 by AlexWest
AlexWest replied the topic: Text is deleted from Description when I save event
I have installed 3.0.1 but the Problem is still there. The Discription field is still a "Varchar 255".
I changed it to Mediumtext to display all my Text in the Discription.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #67 by admin
admin replied the topic: Text is deleted from Description when I save event
This is probably because the update procedure hasn't triggered. You can try uninstalling SC completely (data will be lost!) and reinstall 3.0.1, should work. Working right now on a better solution.

Fabrizio

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.339 seconds
Powered by Kunena Forum